Almaisam


 
الرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 الرز البخاري السعودي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
اكليل الورد
المشرفة العامة
المشرفة العامة


انثى
عدد الرسائل : 692
العمر : 23
تاريخ التسجيل : 11/02/2009

مُساهمةموضوع: الرز البخاري السعودي   الخميس فبراير 26, 2009 10:23 am



الرز البخاري السعودي

المقادير
لحم قطع بعضمه ويكون هبر أو دجاج بس باللحم أطعم
3حبه طماطم نصف صلصه أو حسب حبك للون ممكن تزودي شويه صلصه بس لا تكتر عشان لا يكون لونه غامق
من 3الى4حبه بصل
ملح وفلفل أسود حبوب
20حبه هيل
عود قرفه
قطعه من قشر البرتقال أو ليمون ناشف أنا أحط حبه جزره خولنجان عربي يعني الحبات الكبيره لأن الخولنجان الصغير تبع الأكل الجاوي وحيغير الطعم شوفي لازم تتمهلي في التسويه حكاية انك تسلقي اللحمه وبعدين تسوي الأكل ما ينفع ما يطلع نفس الطعم

الطريقه:
تحطي الزيت وفوقه البصل وتكشنيه لمن يسير لونها أصفر نحط الخولنجان واللحمه والبهار في علبة البهار ونكشنها لمن لونها كمان يتغير بعدين تحطي الصلصة وكمان تسيبيها شويه على النار ويعدين نحط الطماطم ونسيبها تتشربها وبعد كده نحط المويه عشان تستوي اللحمه لمن تستوي أنتبهي لا تكتر عليكي المويه تكون يادوب أكتر من الرز بأ صباعين أو أقل ونضيف الملح الرز يكون امريكي لازم لأن الرز الهندي حيغير الطعم



















الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نور الايمان
عضو جديد
عضو  جديد


انثى
عدد الرسائل : 135
العمر : 44
تاريخ التسجيل : 28/03/2009

مُساهمةموضوع: رد: الرز البخاري السعودي   الأحد مارس 29, 2009 4:50 am

روووووووووووووعه

يسلموووووووووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
المؤيد بنصر الله
المشرف العـــام
المشرف العـــام




ذكر
عدد الرسائل : 1217
تاريخ التسجيل : 22/03/2009

مُساهمةموضوع: رد: الرز البخاري السعودي   الأحد مارس 29, 2009 1:06 pm

تسلم إيديكي على هالأكلة

يعطيكي العافية

شكرا







/


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الرز البخاري السعودي
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Almaisam :: ~*¤ô§ô¤*~قسم المنزل ومستلزماته~*¤ô§ô¤*~ :: الميسم لفن الطبخ والحلويات-
انتقل الى: