Almaisam


 
الرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 المحشي السوداني

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ام عمار
عضو جديد
عضو  جديد



انثى
عدد الرسائل : 436
العمر : 41
العمل/الترفيه : ماجستير تاريخ
تاريخ التسجيل : 23/03/2009

مُساهمةموضوع: المحشي السوداني   الثلاثاء يونيو 15, 2010 9:41 pm

بسم الله الرحمن الرحيم


المقادير --------------لحمه مفرومه--------------رز---------------شبت فرش--------------بقدونس-----------------كسبره خضراء -------------شويه مرق حق دجاج لو لحم-----------علبه شوب طماطم او علبه صلصه - 2 مكعب ماجي--------------- ملاعق زيت----------بهارات-------------ملعقتين خل-------------ملعقه ليمون----------دي مقادير الحشوه


فلفل رومي اخضر------------واصفر------واحمر-----------وبرتقالي-----------كوسه------------بازنجان-------------طماطم








الطريقه--------------اول شي نضع الرز مع شويه ماء في قدر علي النار وينضج نص استوي رز طويل الحبه------------- بعد زلك ننزله من النار ونضع عليهو اللحمه المفرومه ثم البقدونس المفروم والشبت والملح والبهارات والزيت وعلبه الشوب طماطم والخل والليمون ومكعبين الماجي نفرم قرن شطه خضار ناعم ونضعها مع الخلطه-----------ونلخبطهم مع بعض نقور الطماطم ولبها نضعو مع الحشوه -------- نقور البازنجان ومانضفه كلو من القشره نعمل شكلو زي الزيبره ------------نقور الكوسه ومانقشرها زي في الصوره ------------ونقور الفلفليه بعد ذلك نحشي الخضروات المقوره كلها ----------- نضع في القدر ملعقه زيت مع زره ملح مع كوب صغير من مرق اللحم ونرص اول شي الفلفليه ثم البازنجان ثم الكوسه في الوجه الطماطم -----------نجيب كيس مخصص للاكل نقفل بيهو من فوق القدر ثم نضع الغطاء ولازم المرق يكون قليل لانو الكيس بخلي المحشي ينزل ماء كتيره -----نضعو علي النار بعد ربع ساعه نطلع الكيس عشان مايكون فيهو ماء ويفضل الصوص بس -----------



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
dr_rana
المدير العام
المدير العام




انثى
عدد الرسائل : 1383
العمل/الترفيه : طبيبة اسنان
تاريخ التسجيل : 03/02/2009

مُساهمةموضوع: رد: المحشي السوداني   الأربعاء يونيو 16, 2010 3:46 am

مشكووووووورة ام عمار ...بس الطريقة صعبة شوي ...


خلينا نعمل المحشي على طريقتنا اسهل ...وكله بالنهاية محشي ههههههههههههههههههه







الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
abeer
المشرفة العامة
المشرفة العامة




انثى
عدد الرسائل : 945
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 18/05/2010

مُساهمةموضوع: رد: المحشي السوداني   الأربعاء يونيو 16, 2010 1:26 pm

تسلم ايدك ام عمار على الطريقة saa2


بارك الله فيكي fgf






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
المحشي السوداني
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Almaisam :: ~*¤ô§ô¤*~قسم المنزل ومستلزماته~*¤ô§ô¤*~ :: الميسم لفن الطبخ والحلويات-
انتقل الى: